~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Mi Hailam Cik Lela

Thursday, March 3, 2011

.:oh sedapnyeeeeee....:.
Dulu2 kan saya suka sangat makan mi hailam cik lela ni. Memang feveret la. Time petang2 mula la ke kedai cik lela ngan member merangkap neigbour saya ni.

Kedai cik Lela ni taklah jauh benau pun dari rumah saya. Dulu jalan kaki je ( yela budak lagi, mane leh bawak moto ) tapi sekarang ni rempit jelah.

Alkisahnya, saya memaaaaaaangg dah lama tak makan mi hailam cik Lela ni. Tak ingat la tahun berapa last makan tapi yang pasti masa tu saya tak habis sekolah lagi.

So, imagine la betapa pelahapnya saya makan semalam sebab terlalu teruja gila nak makan. Tetap rase mi yang same & bungkus pn still pakai paper lama lagi. So old school.. :)

2 comments:

anamizu said...

ktne kedai cik lela ni kak atie???
nk p beli lah esok...ngee~~

Atie Hameed said...

ala..kedai die area btoi2 dkat ngan pencawang tu..jln nk pi besout 2tmbhan gak..sederet ngan umah haji leman tu lah..
beli jgn x beli..sedap woo..hehe