~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Dah setahun dah 'dia'...

Friday, March 25, 2011

Patutlah sejak 2 menjak 3 menjak ni tak berapa keruan. Rupenya, saya dah ter'miss' birthday someone.. Saya lupe die lahir 23hb mac, saya lupe nak wish sama dia, saya lupe.. saya lupe..!! Tulah, banyak sangat tengok RajaLawak..

Oklah. Di kesempatan ini, saya nak ucapkan Selamat Hari Ulangtahun yang pertama buat BLOG saya yang tercinta..!! Patutlah macam merajuk je dengan saya kebelakangan ni. Nak upload gambo pun bukan men ngengada lagi die. Rupe2, merajuk.. Alala comeynye...

Nah amik kek sebijik, lepas ni jangan merajuk lagi tau.. Senyum sikit.. hehe ( macam mental je cik atie kite ni..taulah xdo boipren ) T_T

' Happy birthday to you..'

Happy birthday to you..

Happy birthday to my BLOG..

Happy birthday to you...'

2 comments:

Kengkawan said...

happy birthday to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

*clapclapclap*

Atie Hameed said...

haha..jemputla mkn kek ni..:)