~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Ari Ghaye Saye

Wednesday, October 12, 2011

Assalammualaikum wbt..

Walaupun dah sebulan lebih hari raya Aidilfitri berlalu, tapi baru sekarang ade kesempatan nak menulis dalam ini belog-cap-itik..( sebenonye wifi sekolah ni hilang tanpa dapat dikesan tapi baru sekarang muncul kembali..dats y la tergedik2 nak menulis ni..huhu.. )


Okla, entry kali ni nak cerita pasal ari ghaye saye yg setiap tahun cenggitu je.. mungkin tahun depan saye beraya berdua plak ke.. haha..


Dis year, abang saye n da family je xdo.. yang lain2 sume ade.. Alhamdulillah, kakak saye yang kat penang pun balik jadi agak meriah la dgn adenye si kembo ngan thaqif momot tu.. :)


Buat julung kalinye, saye takde baju ghaye pun tahun ni..huhu.. pakai jela mane yang ade kan..


Hmm.. okla, jom lah kita layan gegambo..


.:thaqif momot ngan paklang men mercun:.


.:ni qaisara a.k.a yaya tgah men bunge api..:.

.:opah,thaqif,makcu n si kembo di pagi ghaye:.

Alamak, baru perasan.. gambo satu family takde pun.. jangan kata gambo family, gambo saye pun tarak..huhu.. takpela, next year kan ade.. InsyaAllah kalau dipanjangkan umur.. :)

Cik Atie Kembali??

Assalammualaikum..


Dah 2bulan since my last entry kan? Ekceli, dari bulan julai lagi macam2 benda yang terjadi tapi tiada kesempatan nak cite kat u ols..


Date yang saya tak boleh lupe is on 26th July when my abah was admitted disebabkan demam yang agak teruk hingga affected his whole body. Disebabkan sepanjang saya hidup selama 26 tahun ni, tak pernah lagi abah masuk wad jadinye agak panik disitu yee.. Alhamdulillah even kena tahan 3hari 2malam, abah dah semakin sihat walaupun still kena buat monthly check up.


The best part, 27julai tu besday adik saya. So, we ol satu family celebrate besday kat wad la. Amazingly, abah yang sebelum ni agak kureng dgn kek tetibe je menketadarah itu kek. huhu..


p/s : gambo takde ekk..