~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Kehilangan...

Friday, December 17, 2010


i'm lost of words when i being told by my sis dat she had lost her baby..
Ya Allah,berat sungguh dugaan yang Kau berikan..

selepas 3 kali scan n still x jumpe degup jantung baby,at last doc conclude dat rahim my sis kosong..what a bad news..malang sekali..

for me,dat was a really2 bad news..aku baru je balik dari rumah my sis,and saw how happy she was and betapa sudah buncit perutnye and now doc cakap rahim kosong???memang la aku ni tak paham istilah2 perubatan dan komplikasi2 ibu hamil ni,tapi ini memang sesuatu yang susah diterima akal..sangat susah..

for my sis,she felt very sad..3months 'carrying' her baby,now dah hilang macam tu je..but,the whole family redha..mungkin ada hikmah di sebalik semua kejadian ni kan..who knows..

p/s:hoping dat my sis akan lebih tabah selepas ini..