~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

UNGUNYA CINTA

Friday, February 11, 2011

"but I never told u what I should have said.." - Colbie Callait

Last nite sempat la saya & mak melayan drama melayu which is UNGUNYA CINTA @ Astro Ria. Ekceli, saya ni tersangatlah susah nak melayan drama melayu(wah..eksen kau tie..)cume kadang2 je layan. Itupun kalau tengok iklan cambest je but sometimes iklan je best tapi bile tengok cam hampeh je. huhu

Ok stop melalut tie. Time to get serious. haha

Iklan utk drama ni memang dah selalu tertengok so cam excited sikit la nak tonton tambah2 saya memang ada crush sket kat hero tu. hehe..

BEST jugak drama ni. Kira tak rugi la saya tengok sampai habis even ending dia sungguh sedih. One thing for sure kalau tengok drama sedih wif my mum, saya tak akan segan2 nak menangis sebab mak saya pun sometimes boleh dikategorikan sebagai 'ratu ayo mata'. haha

Even citenye sedikit cliche, lebih kurang dengan cite yang penah saya tengok sebelum ni tapi citenya macam dekat dihati saya. Nak kata saya bercinta macam tu, tak penah pulak. Maybe perasan lebih kot saya ni. haha

Bagi yang penah mengalami cinta sedemikian rupa, saya mengerti perasaan anda. Sedih kan bila kehilangan orang yang kita sayang? But life must go on rite..

p/s : saya kepingin boipren yang macam hero tu.. kalaula.......................

2 comments:

Myra said...

atie...dlm hati ada taman... =)

Atie Hameed said...

of cozla anum..haha