~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Kalaulah saya ade 'power'...........

Thursday, January 27, 2011

Hobi saya dimasa lapang adalah berangan. Sometimes korek hidung juge best(oh oh yang ni saya 'tipu' je..)Zaman kecik2 dulu, saya selalu berangan kawen ngan Prince William. Apekehalnye, saya pun tak tau. Nasib bek saya tak kawen dengan die, sebab bila dah beso ni baru la nampak betapa tidak hensemnye beliau. haha..

Jadi, seiring dengan perubahan semasa dan bentuk badan, saya telah ubah sedikit angan-angan saya ni. Dan terpikir juge, kalau saya ade power memang meriah la hidup saya dan jadi dara pujaan seluruh dunia.. oh syahdunyerrrr...

Saya ade buat list benda2 yang saya nak ubah jika ade power.. go go power rangers..!!

1.


.:Ni kalau dapat, sayalah raja drift kat besout ni.. haha (gelak jahat..).:

2.


.:Oh.. Lapar pula saya..:.

3.


.:Beranganlah kau ni atie, skang pun dok umah mak abah lagi.. T_T :.

and last but not least, angan2 paling best..!!


Ekceli yang last ni, saje je saya nak taruk. Tak minat pun dengan budak ni. 'Blah la kau tie, taknak ngaku plak'.. ~_~"

2 comments:

Cik Lyn said...

oiii...kuatnye berangan cik atie kite ni ye...by d way..aku doakn mudah2an impian ko tercapai..aminn...jgn lupa doakn aku jgk ye!!

Atie Hameed said...

haha..berangan tu best hape..haha..harap2 tercapai la impian..cume yg last tu, tak mungkin..nehi nehi kabi nehi..:)