~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Ulat bulu serang kampung???

Saturday, January 22, 2011


Guys, semalam saya ade la terbaca satu berita ni n yang buat saya gelak tergolek-golek bila saya baca title tu..

"ULAT BULU SERANG KAMPUNG"

Ekceli idak la kelakar pun for some people, tapi saya rasa sangat kelakar. Dalam kepala saya yang chumell ni, terbayangkan ulat bulu raksaksa tengah fire kampung saya. haha

Maafkan la saya ye, sometimes perangai ni ke'children'an sikit. eh eh, chumell kan ulat bulu kat atas tu??? hmm, teringat pula pada LULU(ulat bulu adik saya).. :)

0 comments: