~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Hari pertama yang BEST..!!!

Wednesday, January 5, 2011

Hari pertama pada tahun 2011 ini saya sambut macam biasa saje..macam hari2 yang lain..cume,pada tarikh itu saya dijemput menghadiri majlis pertunangan rakan sekolah saya,liza..

so,pada pukul 11.30 datangla si iza merangkap drebar saya hari itu..(hehe..jgn marah iza..)walaupun iza janji nak datang pukul 11,tapi saya tak marah die datang lewat..(kang marah,die tak kasi tumpang pulak..hu2..)

so,saya mulakan hari pertama saya pada tahun ini dengan mengambil berkat..dan saya dapat bayangkan pada hari2 mendatang juge,muka saya jugak la yang akan ade di kenduri kawen kawan2 saya..hmm...xpe tie,usaha tangga kejayaan..hu2

memang saya ni muka wanted..sampaikan ayah liza intai saya kat tingkap & berkata,'oh..anak pakmid rupanye...'..saya pun tersipu2 malu kambing biri-biri..nak buat macamane kan,saya ni memang glamer habissss kt kampung saya ni..hehe

sesudah sampai,memang saya & iza jela kawan yang datang..liza pun tengah dimakeup oleh mak andam merangkap kakaknye sendiri..tema hijau pulak tu..almaklumla bertunang dengan mat terap@askar..so,logik la tema hijau tu..he2


saya memang cukup suka dengan hantaran ala-ala buah kelapa ni..jangan tertipu ye,tu buah epal hijau sebenarnya..kreatif betol makcik yang buat tu..tak tercapai akal saya..so,tahniah la untuk liza n tunangnye yang ade body 6-packs tu..huhu

kegembiraan tidak habis disitu saje,malam tu pulak ade pre-reunion bersama-sama kawan sekolah..tak ramai pun..nasib baik sorang je yang dah kawen,jadi tak la stress sangat..haha..(drama je lebih saya ni...)


ni saya dengan ina@Neil bergambar bersama-sama kamera pinjam..mail punye tau..punyela saya meroyan nakkan kamera ni,apakan daya $$ tak cukup lagi..xpela,pinjam pun takpe..saya rela..hu2


gila kenyang malam tu walaupun mkn ayam BBQ je..mungkin kenyang sebab dpt jumpe ramai kawan kot..sembang je lebih..hu2..kebetulan pulak semua pakai serba hitam,so black metal la sekejap kami malam tu..ganas tapi ayu yeeeee...


kawan2ku,ape yang ada dalam pikiran u ols tu??mungkin kami semua memikirkan,'bila la aku nak kawen nehhhh????'..mungkin juga kecuali zilah(tudung biru dpn sekali)sebab die dah kawen..tak beragak la saya ni kan..hehe

ape2 pun,kami sangat seronok itu malam..semua gosip pun dah saya semat dalam dada..haha..well kawan2,nextime buat lagi ye..(kali ni nak pulun mkn ayam banyak2....)

2 comments:

Kengkawan said...

weh... bestnya ada kamera tuhh ish ish

Atie Hameed said...

tahu xpe..kalau la ade..hmmmm...