~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Sudi tak awak jadi dot dot dot saya??

Saturday, June 11, 2011

Kelmarin saya dapat satu mesej dari seseorang yang berbunyik begini..

'Sudi tak....(ayat seterusnya saya tak baca sebab terlalu eksaited....)

Wah wah, ade orang nak propose cik atie kita la.. bestnye.. Nampak gaya tahun depan saya tawen tawen la.. (haha sengal..)

Tapi, keeksaitedannye saye ni tak lame. Sekejap je sebab lepas tu termalu sendiri la pulak..

Ingatkan ade orang nak propose, rope-ropenye...(malas la nak cakap, baca jela full mesej ni..)

'Sudi tak jadi pengapit aku?'...

Ingatkan ape la tadi.. Ropenye member tu nak saya jadi pengapit die daaa...

.:kan dah malu....haha..:.

2 comments:

Myra said...

atie....jd pengapit pun x per amik berkat naik pelamin.... :-)

Atie Hameed said...

anum,betoi betoi betoi...hehe..mane le tau,pasni turn aku pulak..=)