~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Pokcik pokcik, apa dah jadi ni??

Wednesday, April 6, 2011

Assalammualaikum..

Panas panas panas..!!! Cik Atie baru saje terima berita hangat lagi sensasi dari jejaka idaman Besout yang menjadi idaman makcik makcik, anak dara dan tak lupe pakcik2 sekalian.. haha

Waduh2, berita apa tu pak? Ekceli, dah lame tak bukak FB. So, pagi tadi baru dapat tahu yang ade kontroversi sikit pasal Karnival Jom ke Felda minggu lepas. Cite hot tak boleh blah..

Eh, lupe plak nak cite pasal jejaka idaman tu. Ekceli, die posmen kat sini. So, dats why la orang orang Besout suke dok kejar die. haha..

Baru sat sat tadi saya dok bukak FB die (wah2 siap promot lgi..komisen jgn lupe bayo..hehe). Bukan nak promot la, saya nak u ols tengok sendiri apa yang dah berlaku time karnival itu hari. Ce bukak album gambo die ye..

Saya pun ade pergi jugak, tapi tak lama la. Sekejap je, sebab rasa cam tak berapa best. Itu bagi saya, lau remaja2 yang lain mungkin suka kot sebab boleh cuci mata.

"Weh, rugi kome tak pegi, tak boleh la jual no tepon kome kat bebudak pompuan yang seksi meksi tu.."

Waduh2, datang dari mane la bebudak ni ye? Rase2 saya, tak perlulah benda ni semua. Kalau nak menjual produk pun, even pakai yang sopan pun boleh laku kan? Mula2 tertanye2 jugak, dieorang ni jual ape? Rope rope, jual rokok daaa...

Hmmm, elok la tu. Kerajaan tengah kempen 'taknak' merokok, ade pulak yang kempen 'marilah merokok'..

Tapi, saya taklah salahkan bebudak ni 100peratus. Dieorang nak cari rezeki je, cume cara tu yang salah. Majikan pulak jangan la nak amik kesempatan atas wanita2 naif ni, tak baik tau..!!

Jadinye, pokcik pokcik sekalian yang dibalik tabir tu, renung2 kanlah dan selamat beramal..(tapi jangan dok tenung lebih2 pulak yeee...)

2 comments:

mael said...

ish2,,,,,,,,,,,,

Atie Hameed said...

ye mail...ish ish ishhh...