~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

..zaman yang semakin maju..

Saturday, August 28, 2010

last wednesday,abah bagi kejutan kt mak n aku..die bwk blik netbook..free plak tu..hmm,kinda weird..ade gak dgar2 cite psal netbook free ni,tpi mse bile ntah abah isi borang,without telling me at all..!!alih2 bwk blik netbook..

dlm hati t'pikir yg mgkin abah nk blajo IT kot..so,aku pn setup la ntbok tu..n ajar abah sikit2..but at the end of the story,aku gak la yg gune ntbok tu..hu2..tu pn slpas melihat bnda alah tu x t'usik lgsg pn..bkn aku xmo gune,tpi kt lib dh de pc,so cam maleh sket la kot nk gune..

aku rase,program mcm ni mmg bgus la utk para2 peneroka(tpi smpi skang nmpk bdak2 je yg gune..ok le tu..)..zaman kan dh maju..tmbhan plak byk kedai yg ade wifi skrng ni,depan lib pun ade..(tu yg sronok sgat tu...he2..)

p/s:dis time around,akan lbih byk mase utk blogging..he2

1 comments:

Kengkawan said...

dah agak dah misti u yg guna netbook tu sis huhu... my mom got one too.. my bro guna...