~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

bunga2 neraka..(bkn sya ckap ekk...)

Saturday, October 30, 2010

"Andai itu sekadar riak,tiada lagi makna kebaikan...adakah selama ini amalan kita diterima Allah atau hanya sekadar menunjuk-nunjuk???adakah kita sudah cukup beristiqamah???..."
p/s:pinjam ayat org lain jap...

entry kali ni nk cite psal masalah riak ni..kdg2 kite 'ter' riak+berlagak+eksen bagai nk rak tnpa sedar..tpi lau kite sdar kite riak,itula bunga2 neraka namenye...(ni pn pnjam ayat org...he2..)

ape tujuan die nk riak2 kat aku?sikit pn xjeles ngan rezeki org..tumpang gmbira adela..tpi,xpe..tu sume kan rezeki dr Allah,lau xtau b'syukur,tgu mse jela Allah tarik balik rezeki tu...Peace..!!

2 comments:

Kengkawan said...

if one day, akak riak kat dpn atie, ketuk je kepala akak n cakap, "kalau nak petik bunga neraka pun jangan babitkan saya sekali".

kadang2 x sedar diri..

Atie Hameed said...

yess u rite sis..jgn sesekali babitkan diri dlm hal2 cenggitu..:)