~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Main masak-masak

Wednesday, May 11, 2011

1stly nak wish, Selamat Hari Ibu untuk cikmah hamid tersayang. Tak lupe juga untuk ibu2 seluruh dunia....

2 3 tahun lepas, setiap kali ade occasions sebegini, mula la saya menapak ke kedai kek. Tapi tahun ni my sis bagi idea suruh buat cupcakes. Hmm, ok gak idea tu..

So, petang sabtu tu we ol soping la barang2 nak buat cupcakes. Taklah soping banyak sangat sebab bahan2 pun banyak lagi kat rumah.

Then at nite, bermula lah proses masak memasak ni..


.:barang2 yang setahun sekali je gune time raya..=):.

.:bahan2 dalam kuali..:.


.:isi dalam cup dulu..:.



.:kukus time!!..:.


.:tadaaa..da siap walaupun kurang menarik tapi sedaaappp..ekceli krim aising tu saya buat sendiri tau(1st attempt):.


Untuk mak a.k.a cikmah, atie takde ape nak bagi kat mak. Cume ucapan terima kasih tak terhingga atie ucapkan..mak lah mak-paling-superb, paling-cun, paling-cantek, paling-besttt, paling-cool, paling-terer-masak, dan tak lupe paling-garang sekali dalam dunia....=)

.. <3 Sayang Mak Selalu <3...

4 comments:

Kengkawan said...

bila nk kasi rasa ni sis?

Atie Hameed said...

alala..nnt sye wat spesel utk akak ekk..

anamizu said...

wahhh sedap tuh!!

Atie Hameed said...

anamizu,mmg sdap...caye laaa..