~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

Cik Atie Kembali??

Wednesday, October 12, 2011

Assalammualaikum..


Dah 2bulan since my last entry kan? Ekceli, dari bulan julai lagi macam2 benda yang terjadi tapi tiada kesempatan nak cite kat u ols..


Date yang saya tak boleh lupe is on 26th July when my abah was admitted disebabkan demam yang agak teruk hingga affected his whole body. Disebabkan sepanjang saya hidup selama 26 tahun ni, tak pernah lagi abah masuk wad jadinye agak panik disitu yee.. Alhamdulillah even kena tahan 3hari 2malam, abah dah semakin sihat walaupun still kena buat monthly check up.


The best part, 27julai tu besday adik saya. So, we ol satu family celebrate besday kat wad la. Amazingly, abah yang sebelum ni agak kureng dgn kek tetibe je menketadarah itu kek. huhu..


p/s : gambo takde ekk..

0 comments: