~ It's MyLife..It's My Story.. ~

i'm just a typical scooter girl and the books is my world..



Saya Mahu...

Saya Mahu...
kumpul $$ banyak2..nk beli kamera ni sebijik..hehe..:)

..kawen..kawen..pakpung pakpung..

Saturday, May 22, 2010

arini b'tmbah la lgi sorang membe aku membina masjid..dlm erti kate yg lain,berkahwin daaa..SELAMAT PENGANTIN BARU 4 SALMIAH N FIRDAUS..
mule2 cam maleh nk pi,pehtu si iza plak ngajak..bkan t'pkse pi,tpi ekceli mmg nk p pn cume xde yg nk teman..hu2..so,pucuk dicita ulam m'dtg..aku pn ON ajeee..he2..

umah pngntin pompuan xla jauh dri umah aku pn..pas iza n persona die dtg,xsmpi 5minit aku dok dlm tu,tup2 da smpai..cehh,jln kaki pn xpe..tpi mengenangkan iza sanggup ambik aku ngan persona die,aku pn ON gak..haha..

well,pngntin laki ni bdak kelas aku time form 1-5 dlu..jdi knal laa sgat2..cume pngtin pompuan ni bdak klas lain..tpi,knal jgak la..hu2..
syok gak tdi coz dpt gak la b'jmpe membe skolah dlu yg sibuk dok tnye bile aku nk kawen..hu2..



kesimpulannye,aku rse mmg muke aku je kot dlm bab2 org kawen ni..hu2..
n utk pngtin, hope happily ever after..

p/s:gmbo tu mmg aku tgkp sndiri,slpas m'explore ciri2,faedah2,baik buruk kamera aku..hu2..santek kn..??

0 comments: